תותחים כבדים: חמישה מתכונים עולמיים לכבד קצוץ

כברת דרך עשה הכבד הקצוץ ממנה של איכרים עניים במזרח אירופה ועד לשולחנות האוכל החגיגיים. חמישה בשלנים ביתיים מציגים את הגרסה העדתית שלהם לכבד קצוץ מוצלח

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון
הגרסה הפולניתצילום: הדס פרץ
הגרסה הלטביתצילום: אוקסנה כהן
הגרסה הבוכריתצילום: נועה מאירמן
הגרסה הרומניתצילום: נחשון פינקו
הגרסה הצרפתיתצילום: דורין בוסקילה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רותם מימון

רותם מימון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ