עכשיו העונה: מתכונים לפסח עם פול ירוק

במרק, בסלט, בתבשיל ואפילו בסורבה: הפול הירוק נמצא בשיאו כעת ומתאים לאין ספור צירופים. השף תומר ניב (המטבח של רמה) יצר חמש מנות מרשימות לשולחן החג ולימים החמים שיבואו אחריו

תומר ניב, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
תומר ניב, שף אורח
מרק פול ותרדצילום: אמיל סלמן
סלט פול ירוק וקרם קישק צילום: אמיל סלמן
מוסר ים על הפלנצ'ה ותבשיל פול ירוק מעושןצילום: אמיל סלמן
תבשיל פול ירוק וצוואר טלהצילום: אמיל סלמן
סורבה פול ירוק וקרם שורשים ושמן שמירצילום: אמיל סלמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ