שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכונים

שלוש פשטידות קלות לפסח

זמי שרייבר ממסעדת סנדר מציע פשטידה עם קישואים, עם בצל ופטריות ועם בשר שיעזרו לכם לנצל את המצות בתבונה ולשדרג את הארוחות בחג

זמי שרייבר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
זמי שרייבר

אחד היתרונות הגדולים של פסח זה שהוא מאלץ כל בשלן ביתי, בטח זה השומר כשרות, להיות יצירתי. לא להסתפק במה שרואות העיניים, אלא לנסות לרקוח מטעמים גם כשמדובר בסופו של דבר בתחליפים. כן, גם מקמח תפוחי אדמה ומצות אפשר לברוא מטעמים נהדרים ובבית שלנו נוצרו לאורך השנים קלאסיקות שפסח אינו שלם בלעדיהן, כמו למשל הפשטידות הללו - שיכולות להיות מנה ראשונה במרכז שולחן או ארוחה בפני עצמן במהלך כל ימי החג הארוך הזה:

פשטידת קישואים לפסח

פשטידת קישואים לפסח
צילום: תומר אפלבאום

פשטידת פטריות ובצל

פשטידת בצל ופטריות לפסח
צילום: תומר אפלבאום

פשטידת בשר ומצות

פשטידת בשר ומצות
צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ