בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגה לפסח: ארבעה מתכונים מתוקים לחג של אפרת ליבפרוינד

מתכונים לעוגות וקינוחים מרשימים לפסח שמאפשרים לשלב נגיעות חדשנות עדינות במתכונים מסורתיים של החג, בתקווה ששבעת ימי החג יספיקו לכם לטעום את כולם. מתכונים של שף קונדיטורית אפרת ליבפרוינד, מתוך ספרה "מגישה פסח"

תגובות
עוגת שוקולד-שוקולד ללא קמחים
אנטולי מיכאלו

אפרת ליבפרוינד היא שף קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-מכר ובוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם. הספר החדש שלה, "מגישה פסח" בהוצאת דני ספרים, מבוסס כולו על רכיבים פשוטים, כשרים לפסח כמובן, שאמורים להפוך את מלאכת האירוח לקלה ופשוטה מאי פעם. הנה ארבעה קינוחים כשרים לפסח מתוכו:

עוגת שוקולד-שוקולד ללא קמחים

טראפלס מארבעה מרכיבים בלבד

טראפלס מארבעה רכיבים בלבד
אנטולי מיכאלו

עוגיות קוקוס ודבש

דסקיות קוקוס ודבש
אנטולי מיכאלו

עוגת שקדים, קינמון ופירורים

עוגת שקדים, קינמון ופירורים
אנטולי מיכאלו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו