בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מצות מסוכרות מרוקאיות

עוד דרך לנצל את המצות ולהפוך אותן לקינוח

תגובות

חומרים:

6 מצות

שמן לטיגון עמוק

1 ביצה טרופה

לסירופ:

1.5 כוסות סוכר

1 כוס מים

קליפה מגוררת ומיץ מלימון שלם

לבזיקה: קינמון

הכנה:

1. מרטיבים את המצות במים, מנערים, עוטפים במגבת.

2. חותכים כל מצה לרבעים, טובלים בביצה ומטגנים בשמן חם ועמוק.

3. מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.

4. מבשלים את הסוכר והמים עד שנוצר סירופ זהוב (10 עד 15 דקות). מסירים מהאש, מגררים את הלימון, סוחטים אותו ומוסיפים לסירופ.

5. מוסיפים לסירופ את ריבועי המצה המטוגנים, ומבשלים עוד 3-2 דקות.

6. מוציאים בכף מחוררת, מניחים להתייבש, ובוזקים קינמון.




מצות מטוגנות
דורעם גונט


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו