מתכון לפסח: קדירת בשר בירקות שורש - מתכונים לפסח - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קדירת בשר בירקות שורש

מוטי חי מ"הבשרים של זלמן" עם מנה עיקרית שתככב בשולחן ארוחת הערב

דרגת קושי: קל
קדירת בשר וירקות שורש
שרית גופן
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1.5 ק"ג קוביות בשר אונטרייפ.

3 כוסות ציר עוף

2 בצל קצוץ

4 שיני שום קצוץ

2 שורש סלרי

2 שורש פטרוזיליה

4 גזרים

2 שורש כרישה

מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שאטה גרוס, כורכום, שמן.

הוראות הכנה

לחמם בסיר ברזל מעט שמן, לטגן את הקוביות הבשר עד השחמה, להוסיף בצל קצוץ ושום קצוץ.

לערבב ולטגן יחד עם הבשר למשך 10 דקות.

לחמם את ציר העוף ולהוסיף לסיר. לתבל במלח, פפריקה, פלפל שאטה גרוס וכורכום.

לבשל בחום גבוה שעה וחצי, להוסיף את ירקות השורש, להנמיך את החום לעוד שעה וחצי.

מידי 25 דקות לערבב את התבשיל בכף גדולה. מומלץ לבשל יום קודם, ולמחרת לחמם לפני ההגשה 50 דקות בחום נמוך.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות