מתכון |

מרק ירקות וקניידלך טבעוניים של ננוצ'קה

אפשר ליהנות ממרק חגיגי וטבעוני של ירקות וקניידלך, בפסח, ראש השנה ובכלל. לטבעונים אבל גם לאלו שלא

ננה שרייר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ננה שרייר
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
מרק ירקות טבעוני של ננוצ'קה
מרק ירקות טבעוני של ננוצ'קה צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 2 גזרים בינוניים
  • 1 בצל יבש גדול
  • 1 ראש סלרי
  • צרור עלי סלרי עם גבעולים
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • כף אבקת מרק טבעונית
  • מלח, פלפל וכמון לפי הטעם
  • קמח מצה
  • שמן
  • מים

הוראות הכנה

מטגנים קלות את הבצל, ולאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות לסיר.

מכסים במים מוסיפים מלח.

מביאים לרתיחה, ומוסיפים פלפל שחור, כמון ואבקת מרק טבעונית.

לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה-שעה.

מערבבים לבלילה מוצקה, קורצים לעיגולים ומוסיפים למרק ברבע שעה האחרונה לפני הגשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ