שכבות חציל ובשר, מוזה ביל לחמא - מתכונים לפסח - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שכבות חציל ובשר, מוזה ביל לחמא

מתכון פשוט מאוד המשלב חצילים ובשר, שילוב מושלם ומענג שכיף וקל להכין. במתכון משלבים טחינה גולמית שמקפיצה את טעמה של המנה. מומלץ להגיש עם משהו חריף בצד

6-8 דרגת קושי: קל
שכבות חציל ובשר, פטרוזיליה קצוצה מעל
אנטולי מיכאלו
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

6 יחידות חציל גדול 

500 גרם בשר בקר טחון   

1 כפית מלח    

חצי כפית פלפל שחור    

שמן טיגון    

חצי כפית כמון    

1 בצל גדול    

רבע כוס טחינה גולמית    

מעט מלח לימון    

צרור פטרוזיליה קטן   

2 שיני שום   

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

פורסים את החצילים לאורכם.

במחבת עם מעט שמן, מטגנים את פרוסות החציל עד הזהבה.

מתבלים את הבשר, טועמים ומתקנים תיבול.

מערבבים טחינה עם מים קרים, מלח ומלח לימון. מוסיפים פטרוזיליה ושום קצוצים היטב ומערבבים.

משמנים תבנית אפייה מלבנית, עורכים פרוסות חצילים, מעליהן משטחים את שכבת הבשר ויוצקים טחינה מעל.

אופים בתנור 25-30 דקות ומגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות