מתכוןמתכון

קינוח לימון לפסח בשלושה מרכיבים

קינוח פרווה טעים להפתיע, קל להכנה באופן שערורייתי ובכל זאת חגיגי. מתכון של לילית רומם מ"שומרי משקל"

לילית רומם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
כוסות הגשה עם פרפה לימון ותותי שדה טריים פרוסים
צילום: אפיק גבאי
לילית רומם
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:20 מנות

20 מנות, 2.5 נקודות לכל מנה

רכיבים

  • 2 מיכלי שמנת צמחית (500 מ"ל)
  • 1 מיכל תרכיז לימון מוקפא
  • 1 כוס פירות, חתוכים קטן

הוראות הכנה

במיקסר, מקציפים את השמנת הצמחית.

לאחר שהתגבשה, מוסיפים את התרכיז, כף אחר כף, לתוך הקצפת בכדי לקבל תערובת אחידה ואוורירית.

יוצקים לכוסות אישיות ומעבירים למקפיא למשך 3-4 שעות לפחות.

להגשה, ניתן לפזר מעל פירות עונתיים שונים, לפי העדפה אישית.

תגובות