קינוח לימון לפסח בשלושה מרכיבים - מתכונים לפסח - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קינוח לימון לפסח בשלושה מרכיבים

קינוח פרווה טעים להפתיע, קל להכנה באופן שערורייתי ובכל זאת חגיגי. מתכון של לילית רומם מ"שומרי משקל"

20 מנות דרגת קושי: קל
כוסות הגשה עם פרפה לימון ותותי שדה טריים פרוסים
אפיק גבאי

20 מנות, 2.5 נקודות לכל מנה

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

2 מיכלי שמנת צמחית (500 מ"ל)

1 מיכל תרכיז לימון מוקפא

1 כוס פירות, חתוכים קטן 

 

הוראות הכנה

במיקסר, מקציפים את השמנת הצמחית.

לאחר שהתגבשה, מוסיפים את התרכיז, כף אחר כף, לתוך הקצפת בכדי לקבל תערובת אחידה ואוורירית.

יוצקים לכוסות אישיות ומעבירים למקפיא למשך 3-4 שעות לפחות.

להגשה, ניתן לפזר מעל פירות עונתיים שונים, לפי העדפה אישית.

טיפים

ניתן להכין את הקינוח מספר ימים לפני וכך להקל על ההכנות ערב החג.

באופן כללי, זה קינוח שנשמר נהדר במקפיא, ותמיד טוב להכינו מבעוד מועד ולהגישו עם פירות טריים או מופשרים שיש בבית.

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות