מתכוןמתכון |

עוגיות אמרטי לפסח של הבייקרי

עוגיות נפלאות לחובבי השקדים, כשרות לפסח אבל נעימות בכל חג ומועד

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
צילום: עיגית בן עוליאל

רכיבים

  • 50 גרם אגוזי לוז

  • 250 גרם אבקת שקדים

  • 200 גרם שקדים מרים

  • 5 כוסות סוכר

  • 6 חלבונים

  • להגשה: מעט אבקת סוכר

הוראות הכנה

טוחנים יחד את אגוזי הלוז, אבקת השקדים והשקדים המרים, ומוסיפים את הסוכר והחלבונים.

מכניסים את המסה לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר מטבע של 10 אגורות.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 7 דקות ומוציאים.

מפזרים מעל אבקת סוכר, לפני ההגשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ