עוגיות אמרטי של הבייקרי - מתכונים לפסח - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות אמרטי של הבייקרי

עוגיות נפלאות לחובבי השקדים, כשרות לפסח אבל נעימות בכל חג ומועד

דרגת קושי: קל
עוגיות אמרטי של הבייקרי
עיגית בן עוליאל



 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

50 גרם אגוזי לוז

250 גרם אבקת שקדים
200 גרם שקדים מרים
5 כוסות סוכר
6 חלבונים

להגשה: מעט אבקת סוכר

הוראות הכנה

טוחנים יחד את אגוזי הלוז, אבקת השקדים והשקדים המרים, ומוסיפים את הסוכר והחלבונים.

מכניסים את המסה לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר מטבע של 10 אגורות.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 7 דקות ומוציאים.

מפזרים מעל אבקת סוכר, לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות