מתכון

מרקיז שוקולד דקדנטי של הבייקרי

עם כל הכבוד לעוגיות הקוקוס, הבוטנים ושאר קינוחי הפסח הבינוניים, רובים מרגישים כמו פשרה כשרה. במקרה של מרקיז השוקולד המושחת הבא, לא צריך להתפשר יותר

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מרקיז שוקולד
צילום: אולגה טוכשר
הארץ
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

לתחתית

  • 50 גרם חמאה
  • 80 גרם סוכר
  • 10 גרם אגוזי לוז
  • 15 גרם קמח מצה
  • 60 גרם קוקוס
  • 1 ביצה

למרקיז השוקולד

  • 70 גרם חמאה
  • 50 גרם שוקולד מריר 70%
  • 40 גרם אספרסו
  • 40 גרם קקאו
  • 1 חלמון
  • 55 גרם סוכר
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה 42%

לציפוי הקקאו

  • 50 גרם שמנת 42%
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית נס קפה (אפשר יותר, לאוהבי הקפה)
  • 10 גרם גלוקוז
  • 5 גרם חמאה

הוראות הכנה

מערבבים למרקם אחיד ומוזגים מעל העוגה הקרה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ