עוגה בחושה לפסח עם לימון ומרנג של רולדין - מתכונים לפסח - מתכונים לפסח 2019 - מדור האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגה בחושה לפסח עם לימון ומרנג של רולדין

ללא חשש חמץ, עם הרבה טעם - עוגה בחושה עשירה וקצת אחרת לימי חול המועד

6 מנות דרגת קושי: קל
עוגת לימון מרנג לפסח
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים


60 גרם קמח ללא גלוטן (כחצי כוס ועוד כף)
גרידה מלימון אחד
חצי כוס + שתי כפיות שמן קנולה
3 ביצים בגודל מדיום
6 גרם אבקת אפייה (2 כפיות)
65 מ"ל (רבע כוס) לימון סחוט
120 גרם (חצי כוס ועוד כף גדושה) סוכר
50 גרם קוקוס טחון
50 גרם שקדים טחונים
כף דבש
50 גרם קונרפלור
 
למרנג:
3 חלבוני ביצה
40 גרם סוכר (כארבע כפות לא גדושות)
150 גרם סוכר
10 גרם קמח תפוח אדמה
50 גרם שקדים טחונים

הוראות הכנה

מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר.

מוסיפים בהדרגה שמן, דבש ומיץ לימון. מקפלים בעדינות את שאר החומרים.
מוזגים לתבנית אינגליש קייק עד לשלושת רבעי גובה התבנית.

להכנת המרנג: 

מקציפים במיקסר את החלבונים.

מוסיפים בהדרגה את הכמות הקטנה של הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מערבבים פנימה את שאר החומרים.

מניחים כ-5 כפות מהמרנג לאורך העוגה מעל הבלילה. בעזרת כף יוצרים בתנועת סיבוב דוגמת שיש.

אופים ב-170 מעלות כ- 35-40 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות