שיעור בישול |

לגלות את עולם האוכל של האי סרדיניה

השף רועי סופר (בינדלה) בסדרת כתבות על המטבח האיטלקי, ובשיעור השני: קורות הקולינריה של האי סרדיניה. הבונוס: מתכון למרק דגים מקומי והגרסה החלומית לרביולי

רועי סופר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רועי סופר, שף אורח

בשבוע שעבר ביקרנו בסיציליה, האי הגדול ביותר בים התיכון ואחד מחמשת המחוזות האוטונומיים של איטליה. השבוע נבקר באי השני בגודלו בים התיכון שכמו סיציליה גם הוא מחוז עצמאי באיטליה - וזוהי סרדיניה. שטחה של סרדיניה משתרע על כמעט 24 אלף קמ"ר ממערבית לרומא. כ-200 ק"מ דרומית ממנה ניתן למצוא את חופי תוניסיה, עניין שעוד נדבר בו בהמשך. האקלים באי הוא ים תיכוני, כאשר הקיץ לח מאוד והחורף מתאפיין ברוחות חזקות. באזורים ההרריים של סרדיניה הטמפרטורות נמוכות יותר, וישנם אפילו אזורים מושלגים.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ