בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיעור בישול

לגלות את עולם האוכל של האי סרדיניה

השף רועי סופר (בינדלה) בסדרת כתבות על המטבח האיטלקי, ובשיעור השני: קורות הקולינריה של האי סרדיניה. הבונוס: מתכון למרק דגים מקומי והגרסה החלומית לרביולי

9תגובות
תומר אפלבאום

בשבוע שעבר ביקרנו בסיציליה, האי הגדול ביותר בים התיכון ואחד מחמשת המחוזות האוטונומיים של איטליה. השבוע נבקר באי השני בגודלו בים התיכון שכמו סיציליה גם הוא מחוז עצמאי באיטליה - וזוהי סרדיניה. שטחה של סרדיניה משתרע על כמעט 24 אלף קמ"ר ממערבית לרומא. כ-200 ק"מ דרומית ממנה ניתן למצוא את חופי תוניסיה, עניין שעוד נדבר בו בהמשך. האקלים באי הוא ים תיכוני, כאשר הקיץ לח מאוד והחורף מתאפיין ברוחות חזקות. באזורים ההרריים של סרדיניה הטמפרטורות נמוכות יותר, וישנם אפילו אזורים מושלגים. בדומה לסיציליה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו