רוני קשמין
רוני קשמין

מנה שטרום התחיל לעשות פיצות במסעדת אלפרדו כבר לפני 16 שנה, כשפיצות שף בוטיקיות היו בגדר חלום רחוק, שלא העיזו לחלום אפילו בדומינוס או בהאט. למרות אלו, סיפור האהבה של שטרום עם הפיצה החל אפילו קודם, לפני יותר מ-21 שנה, כשעבד במסעדת דון אלפונסו 1890 שבדרום איטליה, המחזיקה בשני כוכבי מישלן. היום, הוא מלמד להכין פיצת שף.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ