בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פיצה גבינת עזים של השף רוני ריבלין

מרכיבים: חצי ק"ג קמח, 5 גרם שמרים יבשים, 10 גרם מלח, 5 גרם סוכר, 275 מ"ל מים, 45 מ"ל שמן זית, רוטב פסטו (ניתן לקנות, אבל רצוי להכין לבד ממוצרים טריים), 1 חבילה גבינת מוצרלה מגורדת, 1 חבילה מטבעות גבינת עיזים, גבינת פרמז'ן מגורדת (לפי הטעם)

תגובות

חומרים:

  • חצי ק"ג קמח
  • 5 גרם שמרים יבשים
  • 10 גרם מלח
  • 5 גרם סוכר
  • 275 מ"ל מים
  • 45 מ"ל שמן זית
  • רוטב פסטו (ניתן לקנות, אבל רצוי להכין לבד ממוצרים טריים)
  • 1 חבילה גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1 חבילה מטבעות גבינת עיזים
  • גבינת פרמז'ן מגורדת (לפי הטעם)

הכנה:

שמים את כל החומרים היבשים בקערת מיקסר עם וו לישה - ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את הנוזלים וממשיכים לערבב במשך 7-10 דקות. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומניחים אותם למנוחה על תבנית משומנת מכוסה בניילון במקרר לחצי שעה. מחממים תנור ל-250 מעלות (אם התנור מגיע ל-300 מעלות, זה אפילו יותר טוב). מניחים נייר אפייה על תבנית. מרדדים את הבצק לעלה דק (ניתן לרדד לעיגול או לצורה מרובעת בגודל התבנית). מניחים על גבי נייר האפייה. מורחים רוטב פסטו על הבצק. מפזרים מעט גבינת מוצרלה. מניחים מדליוני גבינת עיזים. מפזרים פרמז'ן מעל הכל. אופים עד שגבינת המוצרלה והפרמז'ן מתחילות להשחים.

מיטל סולומון


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו