בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: לינגוויני רוקפור

רוטב חצילים קלויים בתנור, שמנת מתוקה, גבינת רוקפור והרבה שום. לפני ההגשה מפזרים גבינה וכוסברה טרייה

תגובות

חומרים:

  • 1/2 ק"ג פסטת לינגוויני
  • 150 גרם גבינת רוקפור
  • 2 חצילים (רצוי בלאדי)
  • 10 שיני שום
  • 25 גרם חמאה
  • כוסברה טרייה
  • רבע ליטר שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל

הכנה:

שורפים את החצילים מעל אש גלויה, מקלפים אותם ומוציאים את הליבה. קוצצים את החצילים עם 5 שיני שום. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

מבשלים את הפסטה כ-5 דקות במים רותחים. במקביל, ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את יתרת השום, מלח, פלפל ושמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים חצילים ומגררים פנימה חצי מכמות הגבינה.

מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב. מערבבים ויוצקים לצלחות. מעל כל מנה מגררים גבינת רוקפור ומפזרים כוסברה קצוצה.

באדיבות השף קים נווה

עדי ליבמן

עוד פסטות שכדאי לנסות: פפרדלה בחמאת טימין | סלט פסטה קר | ספגטי עגבניות קלאסי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו