בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אחד ליום: פיצה לבנה עם תפודים

פיצה ביאנקה (או בעברית - לבנה) הפכה בשנים האחרונות ללהיט מבוקש בפיצריות. כך תכינו אותה בעצמכם

תגובות
פיצה לבנה עם תפודים
גולן תשבי

פיצה לבנה עם תפודים באדיבות השף גונטר בידרמן

חומרים (4 פיצות):

לבצק:

1 ק"ג קמח; 30 גרם מלח; 5 גרם שמרים; 570 מ"ל מים

לתוספות:

6-8 תפוחי אדמה; שמן זית; 2 בצלים; 2 שיני שום; מעט טימין; מלח ופלפל שחור; מוצרלה מגורדת; פרמזן מגורד; צרור עלי בזיליקום טריים

הכנה: מכניסים את כל חומרי הבצק למערבל ומעבדים לגוש אחד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-24 שעות. משטחים. מכניסים תפוחי אדמה עם קליפה למים רותחים עם מעט מלח ומבשלים עד ריכוך. מקררים ופורסים לפרוסות דקות. מורחים מעט שמן זית על הבצק ומניחים עליו תפוחי אדמה, בצל, שום, טימין, מלח ופלפל. מפזרים מעל מוצרלה ופרמזן ומזליפים שמן זית ובזיליקום. אופים כ-15 דקות בחום של 230 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו