בישול עולמי: לגלות את עולם האוכל של טוסקנה

השף רועי סופר (ממסעדת בינדלה) בסדרת כתבות על המטבח האיטלקי, ובשיעור השלישי ממשיכים לעלות צפונה ולומדים על קורות הקולינריה של טוסקנה, כנראה המחוז הרומנטי ביותר במסע

רועי סופר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רועי סופר, שף אורח
מרק ריבולטה צילום: תומר אפלבאום
צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ