בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קצת פחמימות לחימום: שלושה מאפי פסטה שטעים להכיר

מאפה פסטה עם גבינות או בשר ואפילו טבעוני הוא דרך נהדרת להכין ארוחה טעימה ומשביעה שמשמחת גם את הילדים

תגובות

מאפה פסטה עם ירקות, גבינות או בשר הוא דרך נהדרת להכין ארוחה טעימה ומשביעה שמשמחת גם את הילדים. באיטליה קוראים לו זיטי ובאוסטרליה פסטה אפויה, אבל העיקרון המנחה נשאר זהה: פסטה מבושלת לדרגת אל דנטה, ירקות נצלים במעט שמן משתדכים לגבינות, כדורוני בשר מטוגנים או דגים צלויים ורוטב עגבניות או שמנת. המוצרלה מצדה, מוסיפה את הסיבים הנמתחים והפרמז'ן את הקרום הקרנאצ'י מלמעלה שכולם בסוף רבים עליו. אנחנו מכינים אותה בימים שבהם בא לנו ולחברים שלנו אוכל בסיסי, פשוט וטרי ומגוונים אותה בכל הירקות והגבינות שיש באותו יום. הנה כמה מההצעות שלנו:

מתכון למאפה פסטה עם פטריות, ריקוטה וטרגון בבשמל חמאה ויין לבן

מאפה פסטה עם פטריות, ריקוטה וטרגון בבשמל חמאה ויין לבן
דודו בכר

מתכון למאפה פסטה עם סלמון, אפונה ותרד ברוטב שמנת ולימון

מאפה פסטה עם סלמון, אפונה ותרד ברוטב שמנת ולימון
דודו בכר

מתכון מאפה פסטה טבעוני עם חצילים, דלעת ועגבניות שרי ברוטב קשיו

מאפה פסטה טבעוני עם חצילים, דלעת ועגבניות שרי ברוטב קשיו
דודו בכר

 

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו