מתכונים |

הארוחה המבשרת על בוא האביב

רגע לפני שנעשה פה חם מדי השף שניר אנג סלע (ממסעדת גוז' ודניאל) עשה סיבוב בשוק ובגינת הירק שלו ויצר ארוחה שעושה אביב בפה ובצלחת

שניר אנג-סלע, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שניר אנג-סלע, שף אורח
עדינה ומלאת טעמים, אורקייטהצילום: תומר אפלבאום
סלט סינטה צבעוניצילום: תומר אפלבאום
להכין לבד פטוצ'יניצילום: תומר אפלבאום
ממכר, לינגוויני של המלכהצילום: תומר אפלבאום
קינוח קליל של אננס וקדאיףצילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ