ארבעה תבשילים איטלקיים חורפיים ונפלאים

הקסם של המטבח האיטלקי הוא בפשטותו, אבל לא כל דבר פשוט הוא בהכרח מהיר. כאן ליקטה השפית מיכל לוי מ"בראון" מנות שמתבשלות שעות ארוכות ויש להן של טעם עמוק של בית וגעגוע

מיכל לוי, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
תבשיל ראגו טלה, יין אדום ועשבי תיבול על פירה אפוי
תבשיל ראגו טלה, יין אדום ועשבי תיבול על פירה אפויצילום: תומר אפלבאום
מיכל לוי, שפית אורחת
מלנזאנה פרמג'אנה עם חצילים, עגבניות, פרמזן ובזיליקוםצילום: תומר אפלבאום
כרעי עוף ויין אדום על פולנטה תירסצילום: תומר אפלבאום
תבשיל ראגו טלה, יין אדום ועשבי תיבול על פירה אפויצילום: תומר אפלבאום
תבשיל צוואר טלה ביין לבן, ירקות שורש וגרגירי חומוסצילום: תומר אפלבאום

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ