שיעור בישול |

לגלות את עולם האוכל של האי סרדיניה

השף רועי סופר (בינדלה) בסדרת כתבות על המטבח האיטלקי, ובשיעור השני: קורות הקולינריה של האי סרדיניה. הבונוס: מתכון למרק דגים מקומי והגרסה החלומית לרביולי

רועי סופר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רועי סופר, שף אורח

בשבוע שעבר ביקרנו בסיציליה, האי הגדול ביותר בים התיכון ואחד מחמשת המחוזות האוטונומיים של איטליה. השבוע נבקר באי השני בגודלו בים התיכון שכמו סיציליה גם הוא מחוז עצמאי באיטליה - וזוהי סרדיניה. שטחה של סרדיניה משתרע על כמעט 24 אלף קמ"ר ממערבית לרומא. כ-200 ק"מ דרומית ממנה ניתן למצוא את חופי תוניסיה, עניין שעוד נדבר בו בהמשך. האקלים באי הוא ים תיכוני, כאשר הקיץ לח מאוד והחורף מתאפיין ברוחות חזקות. באזורים ההרריים של סרדיניה הטמפרטורות נמוכות יותר, וישנם אפילו אזורים מושלגים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

הזמרת תמר אייזנמן
תל אביב 
תא
תא
מוסיקה
מוזיקה

"אני לא בת 21 שבאה לכבוש את התפוח הגדול. באתי לתת בו ביס"

סינר פמיניסטי

RBG מתהפכת בקברה, אבל לא יכולה לעשות הרבה כקישוט לחדר

מרק יוגורט, זוקיני, שום ושקדים

זריקת מרץ מרעננת בקיץ חם ולח: מתכונים למרק קר

שרת התחבורה מרב מיכאלי

הטקסט הזה עשוי לדכדך את מי שהצביע למפלגת העבודה

"התחלתי תהליכים חינוכיים רבים במקביל. את רובם לא הייתי יכולה לעשות היום, כי אני אמא" (למצולמים אין קשר לכתבה)

במיליארדים שמבזבזים על "העשרה" אפשר לתת לכל המורים שכר הוגן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ