שיעור בישול |
לגלות את עולם האוכל של האי סרדיניה
השף רועי סופר (בינדלה) בסדרת כתבות על המטבח האיטלקי, ובשיעור השני: קורות הקולינריה של האי סרדיניה. הבונוס: מתכון למרק דגים מקומי והגרסה החלומית לרביולי
רועי סופר, שף אורח
רועי סופר, שף אורח
בשבוע שעבר ביקרנו בסיציליה, האי הגדול ביותר בים התיכון ואחד מחמשת המחוזות האוטונומיים של איטליה. השבוע נבקר באי השני בגודלו בים התיכון שכמו סיציליה גם הוא מחוז עצמאי באיטליה - וזוהי סרדיניה. שטחה של סרדיניה משתרע על כמעט 24 אלף קמ"ר ממערבית לרומא. כ-200 ק"מ דרומית ממנה ניתן למצוא את חופי תוניסיה, עניין שעוד נדבר בו בהמשך. האקלים באי הוא ים תיכוני, כאשר הקיץ לח מאוד והחורף מתאפיין ברוחות חזקות. באזורים ההרריים של סרדיניה הטמפרטורות נמוכות יותר, וישנם אפילו אזורים מושלגים.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

"אני לא בת 21 שבאה לכבוש את התפוח הגדול. באתי לתת בו ביס"
RBG מתהפכת בקברה, אבל לא יכולה לעשות הרבה כקישוט לחדר

זריקת מרץ מרעננת בקיץ חם ולח: מתכונים למרק קר

הטקסט הזה עשוי לדכדך את מי שהצביע למפלגת העבודה

במיליארדים שמבזבזים על "העשרה" אפשר לתת לכל המורים שכר הוגן
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי