ספגטי בולונז עם מרכיב מפתיע - פסטות ואיטלקי - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ספגטי בולונז עם מרכיב מפתיע

רוב הילדים, אפילו הבררנים שביניהם, אוהבים ספגטי ברוטב בולונז. בתערובת הבשר אפשר להחביא קצת ירקות, ואז גם ההורים מרוצים. במקרה הנוכחי טמון הגזר

דרגת קושי: קל
ספגטי בולונז עם גזר
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

כקילוגרם רוטב, מספיק לכקילוגרם ספגטי:

2 בצלים גדולים, קלופים

3 כפות שמן זית

500 גרם בשר בקר טחון

350 גרם גזר (כארבעה גזרים בינוניים), קלוף וחתוך לחתיכות של 2-3 ס"מ

500 גרם עגבניות שרי

100 גרם רסק עגבניות

2-3 כוסות מים

מלח ופלפל

הוראות הכנה

בכמה פעימות במעבד מזון עם להב פלדה קוצצים דק את הבצל (לא למשחה). בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ כחמש דקות. מוסיפים לסיר את הבשר הטחון ומבשלים תוך ערבוב עד שישנה את צבעו.

קוצצים במעבד המזון את הגזר לפירורים קטנים. מוסיפים לסיר הבשר ומטגנים כשלוש דקות.

טוחנים במעבד המזון את העגבניות עד שהן מרוסקות לגמרי, ומוסיפים לסיר עם רסק העגבניות התעשייתי ושתי כוסות מים. מתבלים במלח ובפלפל.

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה מאוד, כשעה וחצי. מדי פעם מערבבים ומוודאים שיש בסיר נוזלים ושהתחתית אינה נשרפת. אם צריך - מוסיפים עוד מים.

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה ומגישים עם הרוטב. אם לא משתמשים בכל הרוטב אפשר לשמור את מה שנותר בהקפאה.

לטעם עגבנייתי יותר ובשרי פחות, מוסיפים לרוטב עוד 100-200 גרם רסק עגבניות ומדללים במעט מים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות