מתכון: פסטה עם תרד של איתי הרגיל ומעוז אלונים - פסטות ואיטלקי - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פסטה עם תרד של איתי הרגיל ומעוז אלונים

לתרד הבר, הנקרא גם תרד טורקי, עלים משולשים וטעמם ירוק ובשרני יותר מאשר לתרד הרגיל. החורף זה זמן מצוין לשדך אותם לפסטה

דרגת קושי: קל
פסטה עם תרד בר
ניר כפרי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

1 חבילה (500 גרם) פסטה ארוכה - ספגטי או לינגוויני

2 צרורות תרד טורקי
שמן זית
2-3 שיני שום קצוצות גס
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
מלח ופלפל
1 כף חמאה
גבינת פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

שוטפים היטב את עלי התרד, מסירים מהם את הגבעול התחתון ומניחים במסננת לייבוש.

מחממים שמן זית במחבת גדולה. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות. מוסיפים למחבת 1/3 מכמות עלי התרד ומטגנים, עד שהעלים "נובלים" ונפחם יורד. מוסיפים את הכמות הנותרת בשני מחזורים נוספים.

יוצקים למחבת את היין ומבשלים על להבה חזקה, עד שהנוזלים מתאדים מעט. מוסיפים את האגוזים וכף חמאה, ממליחים, מפלפלים, מערבבים ומכבים את האש.

מבשלים את הפסטה "אל דנטה" על פי הוראות יצרן.

מסננים, מערבבים עם תכולת המחבת ומגישים, בתוספת גבינת פרמזן מגוררת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות