קנלוני עגבניות וגבינות של השף קים נווה - פסטות ואיטלקי - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קנלוני עגבניות וגבינות של השף קים נווה

רוצו לסופר וקנו קנלוני יבש, אותו תמלאו ברוטב נפלא של עגבניות, גבינות ותמרים. התוצאה? ה-מנה לאכול בערב חורפי במיוחד

6 סועדים דרגת קושי: קל
עדי ליבמן
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו קנלוני

250 גרם תמרים מגולענים
200 גרם גבינת עזים
200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
200 גרם גבינה בולגרית קשה
שמן זית
חצי ליטר רוטב עגבניות
כף סילאן
שקית זילוף
מלח, פלפל לבן וקינמון

הוראות הכנה

קוצצים את התמרים ומערבבים אותן בקערה עם כל הגבינות. לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון.

ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה. משמנים תבנית אפייה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולאים זה לצד זה.

יוצקים מעל חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות