מתכון |

קנלוני עגבניות וגבינות של השף קים נווה

רוצו לסופר וקנו קנלוני יבש, אותו תמלאו ברוטב נפלא של עגבניות, גבינות ותמרים. התוצאה? ה-מנה לאכול בערב חורפי במיוחד

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
צילום: עדי ליבמן

רכיבים

  • חצי קילו קנלוני

  • 250 גרם תמרים מגולענים

  • 200 גרם גבינת עזים

  • 200 גרם גבינת שמנת 30% שומן

  • 200 גרם גבינה בולגרית קשה

  • שמן זית

  • חצי ליטר רוטב עגבניות

  • כף סילאן

  • שקית זילוף

  • מלח, פלפל לבן וקינמון

הוראות הכנה

קוצצים את התמרים ומערבבים אותן בקערה עם כל הגבינות. לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון.

ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה. משמנים תבנית אפייה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולאים זה לצד זה.

יוצקים מעל חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ