מתכון: "חונקי כמרים" עם גבינה כחולה - פסטות ואיטלקי - פסטה - מתכונים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: "חונקי כמרים" עם גבינה כחולה

פסטה ברוטב גבינה כחולה ממתכון של השף ניצן רז

4 מנות דרגת קושי: קל
"חונקי כמרים" עם גבינה כחולה
דותן ברוך
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

800 גרם פסטת "חונקי כמרים"

0.5 ליטר שמנת

125 גרם גבינה כחולה

כפית סוכר

קורט מלח ופלפל שאטה

2 גבעולי תימין קצוצים

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט שמן זית עד לדרגת אל דנטה. מסננים.

שופכים את השמנת למחבת גדולה ומביאים לרתיחה. מוסיפים גבינה כחולה ובוחשים היטב.

מוסיפים תימין ופלפל שאטה. מתבלים במלח ובסוכר. ממתינים מעט להסמכה. מומלץ לסנן את הרוטב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת ומערבבים היטב.

טיפים

אפשר להשתמש בכל פרי עסיסי שיש כרגע בשוק. אם לא מצאתם אפרסקים, אפשר עם בננות, תפוחים, אגסים, נקטרינות ובקיץ גם עם משמשים.

למעוניינים להחליף את החמאה המומסת בחומרי גלם פרווה (כדי להתאים למנגל כשר), ניתן להשתמש בחמאת קוקוס ואם אין - אפשר בשמן בכמות של 40 גרם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות