מתכון: "חונקי כמרים" עם גבינה כחולה

פסטה ברוטב גבינה כחולה ממתכון של השף ניצן רז

לוגו הארץ צרוב צריבה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו הארץ צרוב צריבה
קל
4 מנות
"חונקי כמרים" עם גבינה כחולהצילום: דותן ברוך

רכיבים

  • 800 גרם פסטת "חונקי כמרים"

  • 0.5 ליטר שמנת

  • 125 גרם גבינה כחולה

  • כפית סוכר

  • קורט מלח ופלפל שאטה

  • 2 גבעולי תימין קצוצים

מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט שמן זית עד לדרגת אל דנטה. מסננים.

שופכים את השמנת למחבת גדולה ומביאים לרתיחה. מוסיפים גבינה כחולה ובוחשים היטב.

מוסיפים תימין ופלפל שאטה. מתבלים במלח ובסוכר. ממתינים מעט להסמכה. מומלץ לסנן את הרוטב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת ומערבבים היטב.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ