מתכון

סלט פסטה עם קישואים

מערבבים את הפסטה עם תכולת המחבת. מוסיפים בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פטה ומגישים

משה בראל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
משה בראל, שף אורח
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט פסטה עם קישואים

רכיבים

  • 500 גרם פסטה קצרה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 3 קישואים מוצקים חתוכים לפרוסות (אפשר להשתמש גם בזוקיני
  • עלים מענף רוזמרין
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 10 עלי בזיליקום קצוצים
  • 150 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות*

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית. מצננים.

מחממים במחבת 3 כפות שמן זית, מוסיפים קישואים, שום ורוזמרין ומטגנים עד להשחמה. מצננים.

מערבבים את הפסטה עם תכולת המחבת. מוסיפים בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פטה ומגישים.

תגובות