סלט פסטה עם קישואים - פסטות ואיטלקי - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פסטה עם קישואים

מערבבים את הפסטה עם תכולת המחבת. מוסיפים בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פטה ומגישים

4 מנות דרגת קושי: קל
מיכל בראל
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 4

רכיבים

500 גרם פסטה קצרה

5 שיני שום כתושות
3 קישואים מוצקים חתוכים לפרוסות (אפשר להשתמש גם בזוקיני
עלים מענף רוזמרין
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
10 עלי בזיליקום קצוצים
150 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות*

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית. מצננים.

מחממים במחבת 3 כפות שמן זית, מוסיפים קישואים, שום ורוזמרין ומטגנים עד להשחמה. מצננים.

מערבבים את הפסטה עם תכולת המחבת. מוסיפים בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פטה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות