פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

מנה טעימה בשלושה צבעים

5 מנות דרגת קושי: קל
פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

מחפשים עוד רעיונות לפסטות? אוהבים אוכל איטלקי? הכירו את מדור "פסטות ואוכל איטלקי"

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג פסטה פטוצ'יני בשלושה צבעים

50 גרם חמאה

1 בצל בינוני קצוץ

חצי כרישה חתוכה לקוביות (של חצי ס"מ)

סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

עלי בזיליקום מ-4 ענפים

2 כפות קמח לבן

חצי כוס יין לבן

2 גביעי שמנת מתוקה לבישול (500 מ"ל)

אגוז מוסקט

מלח, פלפל

הוראות הכנה

ממיסים חמאה, מוסיפים בצל וכרישה ומטגנים. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים בטיגון. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לספיגת השומן. מוזגים יין לבן ומערבבים 2 דקות על אש גבוהה. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגררים אגוז מוסקט טרי. דקה לפני סיום הבישול קוצצים גס עלי בזיליקום ומוסיפים לרוטב.

במקביל, מבשלים את הפסטה 8 דקות. מניחים בצלחת הגשה, יוצקים את רוטב השמנת, מקשטים בעוד בזיליקום ומפזרים פרמזן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות