קל ומרענן: מתכון לפסטה עם ירקות ירוקים - מתכונים - פסטה - מתכונים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קל ומרענן: מתכון לפסטה עם ירקות ירוקים

מתכון העושה שימוש בירקות העונה, והתוצאה: פסטה קיצית, מרעננת וקלה להכנה

6 סועדים דרגת קושי: קל
מאיר רוזנברג

בקיץ הישראלי, המתאפיין בחום רב ואחוזי לחות גבוהים, אנו מחפשים אוכל קל, מרענן ושאינו דורש שעות רבות של בישול, הכנה והתעסקות במטבח. שף מאיר רוזנברג (השף של מלון רימונים גלי כנרת), נרתם לעזרתנו ומציע מתכון העושה שימוש בירקות העונה, והתוצאה: פסטה קיצית, מרעננת וקלה להכנה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 ק"ג פסטה (ספגטי, פנה, פוסילי או כל פסטה אחרת)

מים לבישול הפסטה, כפית מלח, כף שמן

100 גרם אספרגוס ירוק טרי

5 יחידות עלי מנגולד

1 כוס אפונה ירוקה

1 כף נענע קצוצה

100 גרם חמאה או שמן זית

2 שיני שום קצוצים

מלח, פלפל לבן

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה במים עם השמן והמלח, עד שהפסטה במצב "אל דנטה".

במקביל, חותכים את האספרגוס (בחלקו של שורש של האספרגוס לא נשתמש) באורך 3 ס"מ ונבשל את האספרגוס 2 דקות במים ומיד נקרר אותו.

נקצוץ את עלי המנגולד.

בסיר מניחים את החמאה (או השמן זית), מוסיפים את האפונה ובהדרגה נוסיף את עלי המנגולד והשום ובסוף את האספרגוס ועלי הנענע.

מסננים את הפסטה לאחר הבישול ומוסיפים אותה לירקות הירוקים, מערבבים ומגישים.

טיפים

אפשר להשמיט את האגוזים והקינמון אם לא אוהבים.

העוגה טובה לאכילה כ3 ימים.

אפשר לאחסן אותה במקרר ולחמם קלות במיקרוגל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות