פיצה תימנית של השפית רימה אולברה - פסטות ואיטלקי - פסטה - מתכונים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיצה תימנית של השפית רימה אולברה

השפית היא חובבת ידועה של אוכל רחוב עולמי, אוהבת לשחק עם מנות קלאסיות ולחבר אותן עם חדשות. הפעם על האש: הפיצה האיטלקית פוגשת את הלחוח התימני

6 מנות דרגת קושי: קל
פיצה תימנית עשויה לחוח ומעליה חסה ורוקט
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

6 לחוח טריים

200 גרם גבינת שמנת באיכות טובה
חצי צרור עירית קצוצה דק
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה (עלים בלבד)
1 כפית שמן כמהין
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

לסלט:

צרור אורגולה שטופה
בצל סגול פרוס דק
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח אטלנטי לפי הטעם
שמן זית לטיגון הפיצה

הוראות הכנה

ערבבו את גבינת השמנת עם העירית ושמן הכמהין.

הניחו לחוח אחד עם הבועות כלפי מעלה מרחו עליו שליש מכמות הגבינה בצורה שווה.

הניחו מעל לחוח נוסף, הפעם שהבועות כלפי מטה.

חיזרו על הפעולה עם שאר הלחוחים.

שימו מעט שמן זית במחבת טפלון וטגנו את "הפיצה" משני הצדדים עד להזהבה קלה.

העבירו לקרש חיתוך וחיתחו כל לחוח לחצי.

ערבבו את כל מרכיבי הסלט והגישו.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות