מתכון

טורטליני של מנגולד וריקוטה בשמן זית ושום

הוא עמיד יותר בבישול מאשר התרד ועדין ממנו בטעמים, על כן המנגולד הוא שידוך הולם במיוחד עם פסטה וריקוטה. השף עמוס שיאון (הלנה בנמל) מכין טורטליני ים תיכוני שמתאים לימים חמימים ולילות קרירים

עמוס שיאון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טורטליני עם מנגולד, ריקוטה ושמן זית
צילום: רויטל דקל
עמוס שיאון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:6 מנות
זמן בישול:45 דקות

תגובות