מתכון |

פסטה של ירקות עונתיים ברוטב שמן זית ומיץ לימון

השף ברק אלמיש (ממופת בראסרי) מציע סדרת מנות שאפשר להכין בקלות ליום עבודה. אחרי ההכנה, כל מה שנשאר זה להכניס למיקרו

ברק אלמיש, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פסטה עם ירקות
ברק אלמיש, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
4 סועדים

המתכון הזה הולך עם כל ירק שתרצו ועם כל ירק שאתם אוהבים והוא עונתי.

רכיבים

הוראות הכנה

בסיר עם מים חמים מבשלים את הפסטה 2 דקות (פחות ממה שכתוב על האריזה) מורידים ישירות למי קרח להפסקת בישול ולאחר מכן מסננים ומניחים בצד.
בסיר נוסף עם מים חמים חולטים את הברוקולי והשעועית במשך 3 דקות ומעבירים מיד למי קרח להפסקת בישול. באותם המים אפשר לחלוט את האספרגוס למשך דקה ולהוריד למי קרח להפסקת בישול.
בסיר רחב או במחבת גדולה מחממים שמן סויה\קנולה ומטגנים בזריזות את הבצל, הזוקיני, העגבניות והפלפל גמבה, לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי, השעועית והאספרגוס ומטגנים במשך 30 שניות. בסוף מוסיפים את הפסטה החלוטה, מוסיפים את היין, מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים קצת מים כדי לסיים את בישול הפסטה. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון.

מחממים את המנה ואז מוסיפים כמה עלי אורוגולה טריים גרידת לימון וקצת שמן זית (מומלץ להוסיף מעט פרמזן).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ