פיצה מרגריטה - פסטות ואיטלקי - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיצה מרגריטה

כך תכינו נכון את אם כל הפיצות האיטלקיות

דרגת קושי: קל
פיצה מרגריטה ג'ורג'יו סופינו
אילן מור
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

בצק פיצה בסיסי (ראו מתכון)

כחצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת

הוראות הכנה

פותחים את בצק הפיצה לעיגול בקוטר של כ-30 ס"מ. על בצק הפיצה הפתוח מורחים בתנועות מעגליות כמה כפות של רוטב עגבניות בצורה אחידה. משאירים 1.5 ס"מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים גבינת מוצרלה בצורה אחידה ומרווחת. אפשר להניח גם פרוסות עגבניה דקות, למי שאוהב. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-25 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות