מתכון

פיצה מרגריטה

כך תכינו נכון את אם כל הפיצות האיטלקיות

ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פיצה מרגריטה ג'ורג'יו סופינו

רכיבים

  • בצק פיצה בסיסי
  • (ראו מתכון)
  • רוטב עגבניות קלאסי
  • (ראו מתכון)
  • כחצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת

הוראות הכנה

פותחים את בצק הפיצה לעיגול בקוטר של כ-30 ס"מ. על בצק הפיצה הפתוח מורחים בתנועות מעגליות כמה כפות של רוטב עגבניות בצורה אחידה. משאירים 1.5 ס"מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים גבינת מוצרלה בצורה אחידה ומרווחת. אפשר להניח גם פרוסות עגבניה דקות, למי שאוהב. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-25 דקות.

תגובות