מתכון: ריגטוני סלק עם גבינת עיזים ופיסטוק

פסטה צבעונית ושוברת שגרה בטעמים ים תיכוניים וצבעים לא שגרתיים שמתחילים לאכול כבר עם העיניים, ממתכון של השף ירון שנבל ממסעדת קופינאס

ירון שנבל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ריגטוני סלק עם גבינת עזים ופיסטוק
פסטה צבעונית ומשמחת, ריגטוני סלק עם גבינת עזים ופיסטוק צילום: מירב ואס דיאס
ירון שנבל, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

תגובות