ריזוטו מושלם לעצלנים

ריזוטו אמיתי דורש זמן וסבלנות, כשמערבבים אותו תדיר ומוסיפים לו נוזלים בהדרגה. את הריזוטו הזה תוכלו לעשות במינימום עבודה ובמקסימום טעם נאמן למקור – בסיר אחד ועם עזרה של תנור

מיכל מילרד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ריזוטו ברוטב עגבניות
אותו לא צריך להשקות כל הזמן, ריזוטו לעצלניםצילום: מיכל מילרד
מיכל מילרד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות