פסטה עם סלסה קרודה

״סלסה קרודה״ משמע רוטב חי. כלומר, ללא בישול. הוא המתאים מאוד לפסטה קיצית - בזמן שהפסטה על האש מגררים עגבניות בשלות לקערה ומתבלים היטב, וכשהפסטה מוכנה, הרוטב הטרי ועז הטעמים מחכה לה

שניר אנג סלע, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פסטה עם סלסה קרודה של שניר אנג סלע.
שניר אנג סלע, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
10 דקות

במתכון זה, הרוטב מצריך עגבניות טריות ובשלות - אז הקפידו לבחור בדיוק כאלו

*לגרסה צמחונית או טבעונית: מוותרים על האנשובי וגבינת הפרמזן.

רכיבים

  • 500 גרם פסטה קצרה (1 חבילה)

  • 1 קילו עגבניות בשלות

  • 4 שיני שום פרוסות דק

  • צרור עלי בזיליקום

  • צרור עלי פטרוזיליה

  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום פרוס

  • 5 פילטים אנשובי

  • 1/4 כוס שמן זית

  • מלח ופלפל שחור

  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגולפת

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

מגררים את העגבניות בפומפייה גסה לתוך קערה, מוסיפים שום, בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל צ׳ילי, אנשובי ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים בעדינות.

מעבירים את הפסטה המוכנה לקערה עם הסלסה. מתקנים תיבול ומפזרים גבינת פרמזן מגולפת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ