בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איפה תמצאו את עוגיות המדלן הכי טובות בפריז

לצד קינוחים מרהיבים וטארט טאטן אגדי אחד, ה"לה פיגארו" הכריז על המדלן של פבריס לה בורדה כטובות ביותר בפריז ומאז הן נחטפות כעוגיות טריות. שרון היינריך בדקה וטעמה וחזרה עם המתכון לעוגיות הטובות ביותר בפריז

5תגובות

יום סתווי וקריר בפריז ותור משתרך לו בכניסה לפטיסרי-בולנז'רי של פבריס לה בורדה (Fabrice Le Bourdat). המקום המיוחד הזה לא מאבד מהקסם שלו ובכל פעם הלב נמס מחדש בכניסה למקום, גם ובזכות היכולת של לה בורדה לשמור על אופי ועל איכויות הנכונות רק לו ולצוותו. סלין, אשתו של לה בורדה, וצוות המוכרות לא מפסיקות לשרת את הלקוחות הקבועים של הרובע המבקשים את ה"קום ד'אביטוד" שלהם (כלומר את הקבוע שלהם), לצד תיירים יפנים סקרנים שחופרים בטארט טאטן המיוחד של לה בורדה. אשה מבוגרת משוחחת עם לה בורדה והוא מחייך אליה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו