בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עמק השוקולד של ולרונה

מי היה מאמין שמעיירה קטנה בדרום מזרח צרפת יוצא אחד השוקולדים הטובים בעולם? שרון היינריך קיבלה הצצה נדירה לאחורי הקלעים של מפעל - ולרונה וחזרה עם ריח של שוקולד

21תגובות
שרון היינריך

ריח השוקולד שדבק בבגדיי, למרות שהייתי עטופה היטב בחלוק, בכובע ובכיסויי נעליים, המשיך ללוות אותי כל הדרך חזרה מאזור רון אלפ לפריז. נסיעה של שעתיים ורבע ברכבת מהירה ואני שוב בלב לבה של פריז, רגע אחד בעיירה קטנה עם פטיסרי אחת ורגע אחר במרכז הפטיסרי העולמי, מוקפת בהמוני אנשים הנכנסים למחילות התת קרקעיות וחוזרים לבתיהם אחרי יום עבודה מעייף. נהג המונית ממתין לי בתחנת הרכבת של Valence העיר ה"גדולה" הקרובה ביותר לעיירה Tain L'hermitage בה ממוקם כבר עשרות שנים מפעל השוקולד ולרונה. מי היה מאמין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו