בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

התשובה הטובה ביותר לשאלה: איפה ללמוד קונדיטוריה בפריז?

כבירת הקולינריה העולמית, פריז נהנית מלא מעט בתי ספר לבישול, אפייה וקונדיטוריה. בשנים האחרונות יש כוכב עולה בתחום - בית הספר פרנדי, שהבאים בשעריו יודעים: צריך דרישות גבוהות בשביל פתיחת דלתות

10תגובות
שרון היינריך

שאלה שאני נתקלת בה לפחות פעם אחת ביום: "תגידי, איפה כדאי ללמוד קונדיטוריה בפריז?". שאלה מוצדקת וחשובה, כי אם כבר ללמוד קונדיטוריה אז ברור שבירת הפטיסרי העולמית היא המקום הנכון לרכישת המקצוע, ואם כבר פריז – אז רק במקום הטוב ביותר. בעבר, תפס את משבצת "הטוב ביותר", ה"קורדון בלו". בית ספר לבישול ולאפייה הממוקם ברובע ה- 15 בעיר האורות. זהו בית ספר ותיק, שהצמיח לא מעט כוכבים ודוגל בלמידה מסורתית, עם מורים מן השורה הראשונה וסניפים רבים בעולם. כמובן שגם "לנוטרה" מיצב עצמו בזכות כבית ספר מן חשובים בעיר,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו