בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קינוחים ללא גבולות: הדור החדש של הפטיסרי מרים את ראשו

פריז כמרקחה מתוקה: הדור החדש של השף-פטיסיירים שובר את החוקים ומתחיל לשחק עם הקינוחים הקלאסיים. כך פתאום צצות בפריז פטיסרי המוקדשות לאקלרים, מקרונים או לפחזניות בלבד

תגובות
שרון היינריך

בפטיסרי הצרפתית הקלאסית, זאת שנמצאת כמעט בכל רחוב פריזאי, ניתן למצוא מנעד רחב של עוגות וקינוחים שאת כולם מייצר השף פטיסייר. כך למשל אפשר למצוא טארטים מסוגים שונים - טארט לימון, טארט תותים וקרם פטיסייר, אקלר, פריס-ברסט, עוגת אופרה, פחזניות, פריזייה, מיל פיי (או מה שאנו מכנים קרמשניט או נפוליאון), סאנט אונורה, באבה או רום, מקרונים ועוד ועוד. מגוון השילובים בין סוג הבצק, הקרמים, הפירות השונים והמרקמים הוא גדול מאוד. בפטיסרי הקלאסיות והשמרניות יותר, בדרך כלל נמצא את הקינוחים לעיל ואת שאר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו