בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכירו: הגברת הראשונה של עולם הפטיסרי

כמעט שלא ניתן למצוא נשים בתחום הפטיסרי-בולנז'רי בצרפת, אך מי שפתחה את הדלת בעבור רבות אחרות אחריה היא קליר דמון. שרון היינריך פגשה אותה לשיחה וזכתה לראות איך קינוח נולד

15תגובות
שרון היינריך

קליר דמון אוכלת חמישה סוגים שונים של קינוחים ביום. היא חייבת לטעום כל מה שהיא מייצרת, להבין אם שילוב הטעמים עליו חשבה בא לידי ביטוי בצורה הטובה יותר, גם בקינוח עצמו. דמון, שנראת כאילו לא אוכלת אפילו קינוח אחד ביום, מגיעה לפריז מאזור אוברן Auvergne שבמרכז צרפת. בתחילה, עסקה בבישול ובהמשך עברה לפריז ולמדה פטיסרי בבית הספר הנחשב "פראנדי". מהר מאוד השתלבה דמון בתעשיית הפטיסרי ועבדה במטבח של Laduree בזמן שפייר ארמה הדגול, היה השף פטיסייר של המותג. גם עם כריסטוף מישלאק עבדה דמון, ועד היום רוכש לה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו