אמן המון-בלאן: פייר ארמה מציג את קולקציית קינוחי החורף שלו

בדומה למעצבי האופנה, מאסטר הפטיסרי פייר ארמה הציג השבוע את קולקציית קינוחי החורף שלו, המבוססת על 6 פרשנויות שונות למון בלאן. שרון היינריך בדקה

שרון היינריך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שרון היינריך

איך אני יודעת שאני מכורה למקום מסוים? למשל כשהמוכרים בחנות של פייר ארמה (Pierre Herme)  מעדכנים אותי שבשבוע הבא מגיעה קולקציית FETISH חדשה. אני מיד רושמת ביומן ומסמנת לעצמי להגיע לבדוק את היצירות החדשות של מאסטר הפטיסרי העולמי. לרעיון הפטיש נחשפתי עוד בראיון שערכתי עם אדון ארמה בגלריה שלו שברובע ה 17. או אז, הסביר המסייה שכל קולקציה כזו שיוצאת לחנויות מתחילה בחשיבה עמוקה מאוד שמתחילה כמה חודשים (כחצי שנה) לפני הגעת הקולקציה לוויטרינות. ארמה הוא ההוגה, היוצר ואיש הקריאייטיב. האמן, אם תרצו. ממש כמו מעצב אופנה, הוא יושב בחדרו ומשרטט קינוחים. בונה שכבות, מדמיין טעמים ומרקמים. אומרים עליו שיכולת ניתוח הטעמים שלו, אין שני לה. תוכלו לתת לו מתכון בכתב והוא ידמיין את הטעמים בלי לטעום.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ