בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קינוח למתקדמים: הכינו את הטארט שוקולד וניל של קארל מרלטי

כשאלוף העולם בקינוחים צרפתיים תורם מתכון היו בטוחים שהוא מסובך ומורכב, אבל התוצאה שווה את המאמץ. שרון היינריך התלוותה אל השף פטיסייה קארל מרלטי וקיבלה את המתכון לקינוח הטעים ביותר שלו

14תגובות
שרון היינריך

במדף הקינוחים הקלאסיים במטבח הצרפתי (והאמת היא שלא רק בו) שמור מקום של כבוד למתוקים שנקראים על שם נשים: קרפ סוזט, עוגת שרלוטה, סברינה ועוד. אל חבורה מכובדת זו הצטרף לאחרונה קינוח רומנטי שיצר השף-פטיסייר קארל מרלטי השרמנטי בעצמו, לכבוד אשתו. מרלטי לקח את אחד הקינוחים הקלאסיים של הפטיסרי הצרפתי, הסאנט-אונורה (Saint Honore), והעניק לו פרשנות אישית משלו: במקום הקרמים המקוריים, השתמש בקרם עם סיגליות. כך יצר את אחד הקינוחים המיוחדים ביותר במקום, הלילי ואלי, בגוונים של סגול עדין ומראה ייחודי ביותר. לא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו