קינוח למתקדמים: הכינו את הטארט שוקולד וניל של קארל מרלטי
כשאלוף העולם בקינוחים צרפתיים תורם מתכון היו בטוחים שהוא מסובך ומורכב, אבל התוצאה שווה את המאמץ. שרון היינריך התלוותה אל השף פטיסייה קארל מרלטי וקיבלה את המתכון לקינוח הטעים ביותר שלו
במדף הקינוחים הקלאסיים במטבח הצרפתי (והאמת היא שלא רק בו) שמור מקום של כבוד למתוקים שנקראים על שם נשים: קרפ סוזט, עוגת שרלוטה, סברינה ועוד. אל חבורה מכובדת זו הצטרף לאחרונה קינוח רומנטי שיצר השף-פטיסייר קארל מרלטי השרמנטי בעצמו, לכבוד אשתו. מרלטי לקח את אחד הקינוחים הקלאסיים של הפטיסרי הצרפתי, הסאנט-אונורה (Saint Honore), והעניק לו פרשנות אישית משלו: במקום הקרמים המקוריים, השתמש בקרם עם סיגליות. כך יצר את אחד הקינוחים המיוחדים ביותר במקום, הלילי ואלי, בגוונים של סגול עדין ומראה ייחודי ביותר. לא...
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר