בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לילי ואלי: הקינוח הכי יפה בשולחן החג שלכם

שרון היינריך וטל שפיגל שאבו השראה מהקינוח הנודע של השף פטיסייה - קארל מרלטי, ויצרו לכבוד חג שבועות עוגת סנט אונורה עם מסקרפונה ואננס. בקיצור, הקינוח שמביא לשולחן את האביב של פריז

2תגובות
שרון היינריך

מאי בפריז, אביב במיטבו. פרחים, גנים, שמש, גשם, חם, קר, עונת מעבר קום-איל-פו. טל שפיגל בחופשת אביב מבית הספר "פרנדי" ואני במרתון של סיורים קולינריים. בין לבין אנחנו מוצאים זמן לסיעור מוחות לקראת הקינוח הבא שנרקח במסגרת הפרויקט שלנו "פאטאשו". הפעם חשבנו על קינוח לחג השבועות ומטבע הדברים, הוא חייב להכיל גבינה. שפיגל מציע שנלך על משהו עם בצק שו, הלא הוא הבצק הרבוך. הבצק הרבוך מככב בפטיסרי הצרפתית בעיקר בצורה של אקלרים, פחזניות ופרי-ברסט, הלא הוא הקינוח המפורסם שהוכן בפעם הראשונה כהומאז' למרוץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו