בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דרישת שלום מהיכל הפרופיטרולים בפריז

שוחרי הפחזניות והפרופיטרולים לא יכולים להרשות לעצמם לדלג על ההיכל החדש שנפתח לאחרונה באזור המארה הצפוני והמוקדש כל כולו לבצק הרבוך: Profiterole Chérie

7תגובות
שרון היינריך

את פיליפ אורקה פוגשים לאחרונה לא מעט. השף פטיסייר החייכן שקיבל את תואר ה MOF (Meilleur Ouvrier de France)  בשנת 1994, נמצא כמעט בכל מקום בעולם הפטיסרי הצרפתי העדכני. מאז 2003 הוא נשיא איגוד בעלי תואר המוף בתחום הפטיסרי ומתוקף תפקידו הוא גם זה שמכריז על הזוכים החדשים בתואר כל ארבע שנים. במקביל, מככב אורקה כאחד השופטים הבולטים בתוכנית Qui sera le prochain grand patissier המשודרת בערוץ France 2 והעונה השלישית שלה תחל בקרוב. אם לא די בכך, לפני כמה חודשים החליט אורקה לפתוח מקום משלו בפריז, ולא סתם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו