בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טעימה צרפתית של ספרות גורמה

אלן אושה היה שף עד שנדבק בחיידק המצוד אחר ספרים נדירים ומימש את חלומו, להקים דוכן לאוצרות קולינריים מודפסים בין שאר הבוקיניסטים שעל גדות הסיין. בדוכן שלו אפשר למצוא ספרי בישול עתיקים, מדריכי מישלן מלפני מלחמת העולם השנייה ותפריטים מקוריים של מסעדות מפורסמות

3תגובות
שרון היינריך

את אלן אושה פגשתי בזמן שעסקתי בצילומים לכתבה בחנות הבריוש החדשה של אחד השפים הטובים בעולם, גי סבואה. התרכזתי בצילומים, מכוונת את החצובה ומצלמת את הבריושים שדגמנו טריות מושלמת. לפתע נכנס לחנות ברנש צרפתי חובש ברט, מלא באנרגיות ובחיוכים, ובאינסטינקט של רגע המוכרת שאלה אותי "את מכירה את אלן?" התנתקתי מעינית המצלמה והתבוננתי בברנש. "לא", עניתי, מנסה להבין אם אני אמורה להכיר אותו. המוכרת מיד הסבירה לי שאלן הוא הבוקיניסט שהכי יעניין אותי להכיר – מדובר בבוקיניסט של השפים, היא הסבירה, כזה שאצלו אפשר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו