בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

Galette des Rois

המאפה שיגרום לכם להרגיש מלכים ליום אחד

חג ההתגלות אולי לא יאמר דבר לישראלי המבקר בימים אלה בפריז, אך קשה לפספס את הגאלטים, המאפים המסורתיים עשויים בצק עלים, המקשטים את הוויטרינות. שרון היינריך טעמה ודירגה את גאלטי החובה לחובבי המתוקים

27תגובות
גאלט במילוי לימון במורי יושידה
שרון היינריך

התקופה שאחרי חגי החורף לא פשוטה. החופשות מסתיימות, נורות החג שנתלו על העצים נכבות אט אט ומוחזרות אל המחסנים והחיים חוזרים לשגרה. הימים הקרים של החורף הפריזאי עוד לא כאן, אבל כשהם יגיעו השגרה הזו תהיה אפורה וצוננת, ועד החג הבא יש זמן רב. אז מה עושים הצרפתים? מושכים עוד קצת את החגים. בימים אלו ממש נערכים בעיר לחג ההתגלות, או בשמו הנוסף: "הלילה ה-12", חג נוצרי בו מציינים את התגלותו של האלוהים בדמותו של ישו. הצד הדתי של החג פחות משמעותי לענייננו, אלא הצד הקולינרי שלו. בימים האחרונים החלו להתמלא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו