בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ט"ו בשבט פריזאי: חטיפי בוטנים ושוקולד של כריסטוף מישלאק

בוויטרינה של השף פטיסייר כריסטוף מישלאק אפשר למצוא לא מעט קינוחים מרהיבים, אבל את ההצגה גונבים דווקא חטיפי Truks קטנים וממכרים. שרון היינריך גילתה איך אפשר להכין אותם בבית בקלות

5תגובות
ה- TRUKS הממכרים של מישלאק
שרון היינריך

כריסטוף מישלאק נחשב לאחד מהשף פטיסיירים הטובים בעולם, ולא בכדי. הוא מפורסם ביכולת שלו ליצור וריאציות מודרניות על קינוחים קלאסיים, בשימוש בחומרי גלם נדירים ויחד עם זאת, בגישה קלילה לעולם הכל כך רציני הזה. את המעדנים של מישלאק ניתן לטעום במלון פלאזה אתנה, במאסטרקלאס שלו שם מועברים קורסים קצרים והחל מאוקטובר האחרון גם בבוטיק חדש המוקדש כולו לקינוחים ולאקססוריז. בפטיסרי החדשה של מישלאק, יש מגוון של עוגות משפחתיות וגם שלל הקינוחים האישיים המפורסמים שלו, למשל ה- Miss K (רליג'יוז קרמל מלוח), ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו