ט"ו בשבט פריזאי: חטיפי בוטנים ושוקולד של כריסטוף מישלאק

בוויטרינה של השף פטיסייר כריסטוף מישלאק אפשר למצוא לא מעט קינוחים מרהיבים, אבל את ההצגה גונבים דווקא חטיפי Truks קטנים וממכרים. שרון היינריך גילתה איך אפשר להכין אותם בבית בקלות

שרון היינריך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שרון היינריך

כריסטוף מישלאק נחשב לאחד מהשף פטיסיירים הטובים בעולם, ולא בכדי. הוא מפורסם ביכולת שלו ליצור וריאציות מודרניות על קינוחים קלאסיים, בשימוש בחומרי גלם נדירים ויחד עם זאת, בגישה קלילה לעולם הכל כך רציני הזה. את המעדנים של מישלאק ניתן לטעום במלון פלאזה אתנה, במאסטרקלאס שלו שם מועברים קורסים קצרים והחל מאוקטובר האחרון גם בבוטיק חדש המוקדש כולו לקינוחים ולאקססוריז.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ