בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצצה לשעת התה באחד ממלונותיה היוקרתיים של פריז

בגיל 30 ג'וליאן אלברז הוא השף פטיסייר הראשי של מלון פנינסולה היוקרתי בפריז. שרון היינריך בילתה עמו אחר צהריים של שעת תה וניסתה להבין ממנו לאן הולך עולם הפטיסרי הצרפתי

2תגובות
שעת התה במלון פנינסולה
שרון היינריך

בילדותו, ג'וליאן אלברז נהג לרכוב על אופניים. מביתו שבכפר ברג'רק שבחבל הדורדון המהפנט, נהג אלברז לצאת לטיולי רכיבה, הוא והנוף הקסום והפתלתל של אחד האזורים הכי יפים בצרפת. שילוב של הרים ונהר, מצודות, מצוקים וכפרים חצובים בהר במקום אחד. לא רק אהבת טבע ואוויר מלא בחמצן הניעו את הבחור הצעיר, אלא גם התחרותיות שכל כך טבועה בו ומניעה אותו גם היום. "הרכיבה על האופניים הייתה עבורי מקור לאדרנלין, תחרויות, אקשן דינמיות, להיות תמיד מחודד", אומר אלברז. "גם היום אני עדיין מונע מהמקומות האלה ולכן תחרויות...

רוצים לקבל כל טור של שרון היינריך ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו