הצצה לשעת התה באחד ממלונותיה היוקרתיים של פריז

בגיל 30 ג'וליאן אלברז הוא השף פטיסייר הראשי של מלון פנינסולה היוקרתי בפריז. שרון היינריך בילתה עמו אחר צהריים של שעת תה וניסתה להבין ממנו לאן הולך עולם הפטיסרי הצרפתי

שרון היינריך
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שרון היינריך

בילדותו, ג'וליאן אלברז נהג לרכוב על אופניים. מביתו שבכפר ברג'רק שבחבל הדורדון המהפנט, נהג אלברז לצאת לטיולי רכיבה, הוא והנוף הקסום והפתלתל של אחד האזורים הכי יפים בצרפת. שילוב של הרים ונהר, מצודות, מצוקים וכפרים חצובים בהר במקום אחד. לא רק אהבת טבע ואוויר מלא בחמצן הניעו את הבחור הצעיר, אלא גם התחרותיות שכל כך טבועה בו ומניעה אותו גם היום. "הרכיבה על האופניים הייתה עבורי מקור לאדרנלין, תחרויות, אקשן דינמיות, להיות תמיד מחודד", אומר אלברז. "גם היום אני עדיין מונע מהמקומות האלה ולכן תחרויות הפטיסרי הן משהו שהתחברתי אליו מאוד".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ