בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פטיסרי ללא גלוטן, יש דבר כזה

בפריז אפשר כבר למצוא בולנז'רי ופטיסרי נטולות גלוטן לחלוטין (וזה לא עניין של מה בכך), אך פתיחתה של "גאטה" - פטיסרי חדשה וייחודית בעבור הנמנעים מגלוטן, היא קפיצת מדרגה משמעותית

2תגובות
פטיסרי גאטה
שרון היינריך

בכל פעם מחדש אני נשאלת איך מגיבים הצרפתים לעניין הטרנדים החדשים בעולם הקולינריה: ללא גלוטן, ללא לקטוז, ללא סוכר, ללא ביצים ועוד שאר "ללא" שונים ומגוונים. האמת היא שבגדול הצרפתים לא נכבשו על ידי גל ה"ללא". כן, כבר יש סופר BIO ומדפים ללא גלוטן וללא סוכר בכל חנות ומכולת, אבל אין תחושה של גל ענק שכובש את הרפובליקה. יחד עם זאת, כמו בכל העולם המערבי הרי שלאט לאט גם הצרפתים מושפעים מהטרנדים העולמיים. כך אפשר למצוא בשווקים דוכני BIO שייראו בדרך כלל יותר ריקים מאנשים מאשר הדוכנים הרגילים, או מסעדות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו